031 / 399 544

Pokličite nas

info@alpa.si

Pišite nam

Moja košarica

Košarica

IZBERI ODDELEK
Pomladna akcija do 30% popusta!
Moja košarica

Košarica

Samostojno podjetje AL-PA trg, Saša Paluc Kekec s.p. smo majhen kolektiv, ki spremljamo sodobne smernice in iščemo izvirne rešitve pri izbiri in dobavi talnih oblog. Zakaj imamo tako veliko izbiro in ugodne cene? Nismo običajni prodajalci talnih oblog na slovenskem trgu. Že več kot 10 let smo ponudniki parketa in drugih talnih oblog. Večletne izkušnje nam omogočajo dobavo in nakup vrhunske kvalitete po najugodnejših cenah.

Naša ponudba omogoča visoko profesionalnost, kvalitetno in ažurno poslovanje, kar pri velikih nakupnih centrih ni lahko. Pri nakupu kvalitetnih talnih oblog pri nas, si prihranite čas in denar. Ob izbiri se vam časovno neomejeno posvetimo. Priporočamo in organiziramo samo najboljše in cenovno najugodnejše polagalce. Ne potrebujemo dragih skladišč, prodajnih in poslovnih prostorov ter dodatnih zaposlenih.

Naša ponudba omogoča internet izbiro, naročilo in nakup ter dobavo direktno od proizvajalca do kupca, z njihovo ali našo dostavo. Nudimo večjo izbiro kot največji prodajni centri z talnimi oblogami, hkrati pa nudimo številne ugodnosti ter akcijske ponudbe. Omogočamo izbiro in nakup visoke kvalitete po najugodnejšiih cenah. Ker smo majhni, se še bolj potrudimo za vsako našo stranko. Pri nas boste deležni osebne pozornosti. Vsaki stranki se maksimalno posvetimo in prisluhnemu njenim željam in potrebam.

Izbira talnih oblog je na ogled na naši spletni strani kot tudi v naših poslovnih prostorih. Za vsa dodatna pojasnila, vprašanja in informacije smo vam na razpolago na telefon, mobilni telefon ali preko e-pošte.